Försättsbild

Försättsbild

fredag 8 juni 2012

Vi behöver er hjälp...

... hörrni.. det är nämligen så att vi funderar på att flytta till Jkpg. Eller ja. det är typ bestämt. Men vi hittar ingen bra lägenhet. Vi har ett erbjudande om en lägenhet på 114 kvm för ca 10.000/månad inl parkering mitt i centrala Jkpg. Högt i tak, en balkong, ljus och härlig, tre rum i fil (hela lägenheten en fyra). Alltså en hyresrätt. Den är väldigt väldigt fin i rummen. sen finns knappt någon förvaring och köket är inte alls vår stil...

Jag tycker det är mycket pengar. Särskilt om jag inte har något jobb i höst... Samtidigt måste vi ju ha någonstans att bo... Men det är mycket pengar. Blir ju liksom inte direkt någon investering heller...

Så...

HAR DU NÅGOT TIPS PÅ LYA TILL OSS????

3 kommentarer:

Jesper sa...

Visst, det kankse låter mycket med 10 000/månaden, men det är ju tyvärr vad det kostar idag att bo.
Har sett flera lite större lägenheter som ligger mycket högre också så. Ingår ju garage också och det är inte det lättaste att hitta p plats centralt. Bor själv hyfsat centralt på Liljeholmen vid Vätterns strand och har där en 4 rok på 125 kvm. Är ju iofs en bostadsrätt som vi köpte när det var hysat ok priser för ett antal år sedan.
Vet ej vad som är bäst, att hyra eller att köpa. Tänk bara på att det är VÄLDIGT svårt att hitta en hyresrätt centralt i JKPG om du inte har kontakter. Och priserna har ju stigit på bostadsrätter enormt senaste åren. Även fast det har byggt massor av nytt. Svårt att rekommendera hur ni ska göra. Har tyvärr inga tips på lediga lägenheter eller så just i dagsläget. Ska ni bo cenatrlt så får ni nog räkna med att det kommer att kosta en del. Blir ju kanske billigare om ni bor i ytter områdena. Lycka till och hör gärna av dig till mig om du vill veta mer eller ha andra tips.
designbloggenjonkoping@gmail.se

Jesper sa...

Skrev fel på mailen, det ska vara designbloggen@gmail.com

Trevlig helg!

Retrolux sa...

Hm... Man kan ju ta det lite pö om pö. Flytta till ytterområde först så kan ni kolla hur det ser ut med lägenhet sedan. Om någon av er ska börja på ett nytt jobb i staden kan det vara en fördel att säga det till hyresfirmorna. Det kan ge förtur. Så var det för min kompis i Västerås.