Försättsbild

Försättsbild

onsdag 22 januari 2014

Det blir långt mellan inläggen...


... nu för tiden. Det är så mörkt och trist att ta kort och jag hinner helt enkelt inte med bloggen som tidigare. Mycket beror nog på långa arbetsdagar med pendling, men också på ork. Att jag inte hinner gå på loppis och att jag har annat att göra än att blogga. Men det kommer nog bättre stunder för det också!

Nu är det mindre än 1,5 månader kvar tills barnet ska komma. Vi börjar få lite koll. Har fixat spjälsäng, vagn och annat. Tvättat upp kläder och känner oss allmänt "väntiga".

Några loppisbesök har jag dock hunnit med. Men det blir rätt få fynd. Det blir mest att jag kollar utan att hitta något. Men det känns bara bra också. Visst vore det kul med något dunderfynd, för det var banne mig längesen. Men å andra sidan så har jag ju allt jag (vi) behöver. Jag är mer inne på att rensa - vilket också känns rätt bra.

Jag gillar ju inte inlägg utan bilder så ni får lite bilder från instagram. Alltid något (c;


Plyschvagnen som jag fixat en del på så att den ska bli lite mer funktionell (c: Saknar sittdel till den, så om ngn har det - hör av er! En gammal Brio, tror den heter Noblesse!


Kudden längst fram är senaste loppisfyndet.Tavlan som kommit upp.. Bättre sent än aldrig..


Och lite vårfeeling!


Inga kommentarer: