Försättsbild

Försättsbild

måndag 10 februari 2014

Idag är det måndag...

... och vi har sportlov. Så mycket sport blir det dock inte, förutom på tv:n. Men det är ok.. Nu är det inte långt kvar tills bebisen ska "ploppa" ut. Så mycket ploppande blir det nog inte.. Verkar va lite besvärligare än så...

Mamma och pappa är här och hänger i soffan. Det e fint. Att det gått så bra för Sverige är ju också kul, gör att man vill fortsätta titta!

Om en vecka så går jag på föräldraledighet. Med andra ord så ska jag inte tillbaka till jobbet mer. Det känns skönt. Har varit väldigt trött på slutet så det var dags att gå hem.

Här hemma har det hänt en del. Vi har gjort plats för en tredje person. Fixat lite bättre förvaring och bytt ut sminkbord mot spjälsäng bland annat (c: Bra byte. Sminkbordet användes ändå aldrig. Men det känns som om vi skulle behöva fixa lite annat också, men det får vi ta sen, tids nog...

M var här i helgen. Så vi hade tjejhelg, jag, M och I. M hade också med en finfin vaxduk till mig som jag sökt med ljus och lykta efter i hela Sverige. Jag har bara sett den tidigare och trott att den var från Tiogruppen. Med andra ord har jag tänkt att den varit för dyr för mig så jag har liksom "släppt den". Sen var jag hos F innan jul och hon sa att den var från Åhléns. Då började jakten... Och efter hjälp från M.s kille så har jag nu fyra meter skitsnyggt tyg här!


Ser ni duken?

 
... och de nya Festivo-ljusstakarna som jag fått av mamma. Så himla fina!


 Duken passar finfint ihop med porslinet från IKEA:s tillfälliga designkollektion Bråkig. Så himla fin är den. tallrikarna har dock fastnat ngnstans i Polen så vi får se om de kommer till Jkpg över huvud taget... Hoppas det!
Den enda sak jag hade bestämt med mig själv att jag INTE skulle köpa på förhandsvisningen som vi var på... Porslin.... Och det var till slut det jag köpte mest av... Typiskt mig..


Men det är ju så snyggt!


Ihop med favvoblomman Ranunkler...


... och på väggen som har kompletterats med ytterligare en tavla bredvid Olle Eksells Ögoncacao...


... och lite finfina grytlappar!

Inga kommentarer: