Försättsbild

Försättsbild

torsdag 17 juni 2010

Fina fynd från bla Erikshjälpen

Nu kommer de efterlängtade fynden från de senaste loppisrundorna. Håll i er för habegär kommer dyka upp! Jag börjar med kläderna från förra helgen:

En grön tröja/jacka som blir tjusig på sensommarn/hösten. 40 kr Gillar detaljerna!
Regn/vindjacka i barnstorlek, strl 152, 40 kr! Men den e perfekt med roliga detaljer! Ser ngt tantig ut, typ Gudrun Sjödén, typsik lärarstil, men föll pladask för fodret! Sen blir den sådär snygg med alldeles för korta ärmar och väldigt vid passform i övrigt. I like! Kolla in fodret:
Mmmmm!! Kom på nu att jag får kolla om man kan ha den ut å in.. Blir nog lite tuffare!En omlottkjol. Har en likadan fast i blått. Gillar de där lite "äldre" tygerna med tjockt ordentligt tyg! 55 kr.55 kr!... Och sen en riktig härlig sån där caféservitrisklänning! 45 pix! Som hittat!LÅÅÅÅNG...Väst i fint mönster, 25 kr!

Allt detta handlades förra helgen i Vänersborg. Plus lite annat:
Drickunderlägg 10 stk för 15 kr! Så nu måste jag ut å handla lite vanliga drickor!Pastell!!!

Denna vecka har följande inhandlats:I tisdags köpte jag dessa för 45 kr på E-hjälpen. Äkta läder med kilklack! Det var nog en riktig "skinndag för även denna slank med:Äkta skinnpaj för 160 kr. Lätt!

Även idag cyklade jag förbi lite loppisar påväg hem från jobbet och detta hittades:Två stolsdynor à 10 kr. Somriga och söta!Närbild...Vit plastkorg från GRANIT 20 kr, en rosa virkad kruka 5 kr och en söt broderad tavla 5 kr.Föll direkt för tavlan.... Så söt..Slutligen en liten porslinsskål/kopp??? Snyggt målat!


Japp! Så som ni förstår börjar det snart bli dags att köpa hus och att rensa i skåpen.. (c: Men roligt är det! Detta blev nog det längsta inlägget ever.

Inga kommentarer: