Försättsbild

Försättsbild

tisdag 1 juni 2010

Sömnbrist..

vet inte vad det är men har svårt å somna nu för tiden... Igår va ja jättepigg efter att jag tränat. Sprang rätt sent så kanske berodde det på det att sömnen ej ville infinna sig.. Va vet jag.

Idag vare fint väder även här. Annars har det mest verkat som om hela Sverige haft det bra utom vi. Bittert. Men idag fick även vi ta del av kakan. Så vi va ute på jobbet. Gjorde värderingsövningar. Vi kommer ofta in på det här med relationer och sex, identitet.. Vad som är okej och inte. Det är så himla intressant å diskutera det på jobbet då de som är där kommer från så många olika kulturer. Någon sa t.ex. att personen skulle förskjuta sina barn, stänga dem ute från familjen om det skulle visa sig att han/hon vore homosexuell.. Helt enkelt för att det ej är okej rent kulturellt. Finns så mkt att diskutera.

Va på lite loppis. Fyndade några pocketböcker, två kaffekoppar och en massa assietter. Nice!Två koppar, Rörstrand. Vet ej namnet tyvärr. Har en i mindre storlek sen tidigare men som saknar fat. Gillar dem skarpt. Är retro, snygga men ändå diskreta.
12 assietter. Ej svenskt porslin men tror kvalitén är bra. Känns så. Vet ett ställe de kommer passa jättebra...

Inga kommentarer: